Dojo austausch met Ryu Sui Kan, 22 mei 2022

Het is alweer een tijd geleden dat we bezoek uit Duitsland hebben gehad, maar gisteren hebben we eindelijk weer een dojo austausch kunnen organiseren.

Deze keer kwam Shige sensei met twee van zijn leerlingen schieten in Nuenen.

 

Al sinds enkele jaren vinden er vriendschappelijke uitwisselingen plaats tussen Kyo Ren Kan in Nuenen en Ryu Sui Kan in Waldniel. Met een kleine delegatie van de ene dojo wordt de andere dojo bezocht, en gaan we een gezellig ochtendje samen trainen.

We begonnen rond 10.00 met voorschieten met de in totaal twaalf aanwezige schutters. Vanaf 11.00 hielden we een korte thee en koffie pauze met een gebakje, en daarna hebben we nog tot een uur of 13.00 vrij geschoten.

     

Het harde trainen werd beloond met een lekkere lunch in de tuin. André had voor de gelegenheid een lekkere paprikasoep gemaakt, en de worstenbroodjes, kaasbroodjes en krentenbollen mochten ook weer niet ontbreken.

  

Zowel de gasten als de Kyo Ren Kan leden hebben na de lunch nog uitgebreid de tuin en de vijvers, nu ook wel genoemd "de oase van Nuenen", verkend en nog even genoten van het mooie weer.

We hebben een mooie zondag gehad en we danken Shige-sensei, Joachim en Dagmar voor hun aanwezigheid!